Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se i Grmoja

Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca''

Ivan Penava, Andrej Plenković
Ivan Penava, Andrej Plenković Foto: Vlado Kos/Cropix
Predsjednik Domovinskog pokreta i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava pozvao je predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da se "susretnu licem u lice na dvoboju i raspravi, kao dva muškarca", a Mostov Nikola Grmoja mu je poručio da mu sat otkucava.

Nakon objave audio snimke u tjedniku Nacional na kojoj se navodno čuje predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića kako u negativnom kontekstu i uz ivrede govori o predsjedniku Domovinskog pokreta i gradonačelniku Vukovara Ivanu Penavi te stranci Most, reagirale su i "prozvane" strane.

"Snimka okrutno razotkriva pravo lice AP-a i njegova HDZ-a i više nego jasno razotkriva strah od Domovinskog pokreta. Nakon preslušavanja cijelog govora AP-a kojeg se ne bi postidjeli ni najveći diktatori u svjetskoj povijesti, sasvim je jasno da je AP bahati, nepristojni silnik i koji prostačkim i vulgarnim rječnikom vrijeđa sve one koji su brana nastavku vladanja njegove korumpirane sluganske skupine koja se lažno predstavlja kao HDZ i sljednik dr. Franje Tuđmana! Prizemno i šovinistički vrijeđa dijelove hrvatskog naroda kojeg dijeli u maniri velikosrpske propagande na 'dinaride' i one druge", stoji u priopćenju Domovinskog pokreta u kojem se poziva birače da poslušaju snimku "vide pravo lice Andreja Plenkovića i njegova HDZ-a".

Pročitajte i ovo Hrvoje Krešić, Marija Miholjek i Saša Kopljar EKSKLUZIVNO Dnevnik Nove TV donosi posljednje istraživanje podrške strankama i koalicijama uoči izbora: Pogledajte kako nakon 10 izbornih jedinica izgleda sabornica

"AP priznaje da sluša svoje bruxelleske gazde, a ne hrvatski narod i sve hrvatske birače i još k tome vrijeđa sve koji ne žele biti strani sluge kao on! Prostački vrijeđa hrvatske branitelje i dragovoljce, članove i zastupnike Domovinskog pokreta, posebice iz Kutine, nazivajući ih teroristima, kretenima i budalama kao i sve druge koji se suprotstavljaju njegovoj samovladi! S obzirom na sve izrečeno, na sve prostačke i nisko položene uvrede AP-a prema Domovinskom pokretu, prema biračima nacionalne opcije, prema hrvatskim herojima koji su branili Vukovar i druge dijelove naše Domovine, ovim putem ga Ivan Penava, koji je bio glavna meta AP-ovih vulgarnih ispada, javno poziva, kao muškarac muškarca, u ponedjeljak u bilo koje vrijeme, na mjestu koje odredi AP na sučeljavanje, na dvoboj i raspravu jer nije lijepo vrijeđati i ogovarati iza leđa! Ivan Penava poziva AP-a na susret licem u lice!", piše Domovinski pokret kao odgovor na spornu snimku.

Iz Domovinskog pokreta uvjereni su kako je glavni razlog za ovakav Plenkovićev "ispad" taj što će "ogroman broj članova HDZ-a i dosadašnjih birača HDZ-a glasovati za Domovinski pokret".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Zamalo ostao bez glasa Plenković u zanosu komentirao rezultate istraživanja Dnevnika Nove TV: "Pokažimo svima tko je najveća stranka u Hrvatskoj''

Pročitajte i ovo Ivica Mandić, vojni analitičar Radikalna opcija Vojni analitičar za Dnevnik Nove TV o eskalaciji nasilja na Bliskom istoku: "Jedna mogućnost je vrlo opasna''

Oglasio se i Grmoja

"Prepadnuti Andrej Plenković svjestan kako stvarno stanje na terenu ne odgovara plaćenim anketama, u panici poručuje HDZ-ovcima da smo mi Mostovci za Vrapče. Mene je moja stranka poslala u 6. izbornu u kojoj se nalazi i Vrapče, tako da me Plenković ne treba tamo slati. U istoj izbornoj jedinici nalazi se još jedna institucija u koju će nakon izbora slobodne i neovisne institucije poslati Plenkovića. Tik-tak Plenkoviću", poručio je mostov Nikola Grmoja na svojem profilu na društvenoj mreži X. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene