Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije objasnila razloge

Sastanak Kosor s Karamarkom i Bajićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon cjelodnevnih stranačkih sastanaka, Jadranka Kosor odjurila je u Vladu gdje su je čekali ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko, i glavni državni tužitelj Mladen Bajić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Državni vrh na Pantovčaku Sastanak državnog vrha pod 'velom tajne': Glavna tema Sanader? Slika nije dostupna 'Oduzimanje putovnice ne bi ništa značilo' 'Sanaderu je blokirana i imovina koju nije prijavio'

Nitko od njih prije sastanka nije želio komentirati koji je povod tog kasnog i hitnog sastanka u Banskim dvorima, a premijerka je tek kratko obećala da će se više znati sutra. Napustila je zgradu vlade ne objasnivši novinarima razlog sastanka s ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom i glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem.

Karamarko i Bajić su u Banske dvore došli nešto prije 19 sati, a ubrzo im se pridružila i Kosor koja je prije toga na konferenciji za novinare u središnjici HDZ-a objavila da je Predsjedništvo stranke odlučilo iz članstva brisati počasnog predsjednika Ivu Sanadera.

>> Sanader izbačen iz HDZ-a!

>> Mesić: Ovaj Kosoričin potez je bio jedino rješenje

>> 'Bravo teta Jadranka, sve ih počistite'

Nije, međutim, željela objasniti razloge večerašnjeg sastanka u vladi, a novinarima je u prolazu izjavila kako je ‘sve rekla u stranci’. Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić nisu se nakon sastanka pojavili pred novinarima. (I.D./H)

>> Svjetske agencije: Sanader je sam sebi zadao završni udarac

>> 'Rekao bih da nas Sanader j... u zdrav mozak'

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene