Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radilo se o Sanaderovom rušenju Vlade

Mesić: Ovaj Kosoričin potez je bio jedino rješenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Mesić je večeras ekskluzivno za Novu TV rekao kako se radilo o stranačkom puču koji je trebao srušiti Vladu.

'Radilo se o stranačkom puču koje su trebale dovesti do promjena u vrhu stranke a nakon toga i rušenja Vlade da bi vjerojatno Sanader ili netko koga bi Sanader instalirao, došao na to mjesto. Očito da to nije uspjelo jer to je jedina logična posljedica jedne vanstatutarne akcije koju su pučisti pokrenuli. Ovaj potez Jadranke Kosor je bilo jedino logično rješenje', rekao je predsjednik Mesić večeras za Novu TV.

Pročitajte i ovo Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti" Slika nije dostupna Bivši predsjednik o bivšem premijeru Mesić: Sanader je vodio paralelan sustav vladanja

>> Sanader izbačen iz HDZ-a

>> Sanader: Prihvaćam odluku HDZ-a

>> Brisanje Sanadera iz HDZ-a ogromni je uspjeh za Kosor

Podsjetimo, Mesić je izjavio jučer kako je najava Ive Sanadera da se vraća u aktivnu politiku neprimjerena, ustvrdio je da su pozivi za prijevremenim parlamentarnim izborima ishitreni, te ocijenio kako o dužini mandata sadašnje vlade neće odlučivati samo neki iz HDZ-a i kako je to ispit političke mudrosti i u drugim strankama.

No, jučer je tvrdio da ovo ipak nije u pravom smislu puč u stranci, da stranka funkcionira, njeni organi funkcioniraju i da su pozivi za prijevremene izbore ishitreni.

Što mislite o izbacivanju Sanadera iz HDZ-a

  • Oduševljen sam
  • Podržavam svaku odluku premijerke
  • Zgrožen sam
  • Svejedno mi je

Ukupno glasova:


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene