Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živo na forumu

'Bravo teta Jadranka, sve ih počistite'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najava povratka bivšeg premijera Ive Sanadera u politiku i aktiviranje članstva u HDZ-u nije naišla na plodno tlo u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Renata Čulinović Čaić Oglasio se Beroš Liječnici postavili novi ultimatum Vladi: "Idemo u štrajk ako ne ispunite naše zahtjeve" Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga"

Kao i anketirani građani diljem zemlje koji su reagirali prilično negativno na samu pomisao da bismo opet mogli slušati i gledati odbjeglog premijera Ivu Sanadera u javnom životu, i internet je preplavljen više lošim nego dobrim komentarima. Zapravo, pozitivan komentar čitatelja Dnevnik.hr-a uistinu je teško naći. A to primjećuju i oni sami. 'Što reći, pametan bi pročita komentare po portalima i skužija da ga cila Hrvatska mrzi i više se nikad ne pojavija u javnosti', zaključio je čitatelj Frane28.

>> Sanader izbrisan iz članstva HDZ-a!

>> FOTO: Split poručuje Sanaderu: 'Sabor il' zatvor?'

Osim pogrdnih naziva kojima ga mnogi oslovljavaju, nije izostala ni pomisao na to da bi svojim činom sada mogao potpuno nestati iz javnog života, što ih posebno raduje. 'Čim sam čuo da se Sanader vratio dan mi je postao ljepši, a budućnost realnija! Sada znam da će Sanader napokon i zauvijek otići sa političke scene, a njim će i HDZ otići u ropotarnicu povijesti! O jeeee, baš je lijep današnji dan! Veseli me povratak doktora Ive u kriminalnu organizaciju, jer bi to moglo značiti svašta – mogućnost unutarstranačkih izbora u HDZ-u, destabilizacija ili pad Vlade, raskol kriminalne organizacije HDZ-a, preslagivanje na političkoj sceni Hrvatske', smatra čitatelj Mladen2008.

>> 'Sanader igra na sve ili ništa'

>> 'Vraća se da bi stao uz svoje ljude koji sjede u Remetincu'

Budući da se već govori o raskolu stranke čitatelji svoju potporu većinom daju aktualnoj premijerki Jadranki Kosor. 'Počasni predsjednik stranke je prekoračio svoja prava, a čini se i prekršio statut. Na potezu je predsjednica stranke. Potreban joj je, a i nama, mudar, odlučan potez i potpora predsjedništva stranke', piše Term.

>> Sanader: Pogriješio sam kad sam se povukao iz politike

'Teta Jadranka samo naprijed, sve ih počistite i onda ćemo naprijed', komentar je johnnygitare. Potporu joj daje i čitatelj Walter71: 'Ako Jadranka očisti stranku od lopova tipa Sanadera i ako je isključen iz stranke, onda ima moj glas i podržavam je jer je pokazala da se ipak želi obračunati sa korupcijom, jer je Sanader ovim svojim zadnjim istupom pokazao i dokazao da mu ništa nije sveto pa niti njegova stranka, niti građani jer je unio veliku pomutnju i vjerojatno destabilizirao vladu. Takvom čovjeku nije mjesto u politici jer se sada kao kukavica želi sakriti iza zastupničkog imuniteta od progona.'

Većina komentara čitatelja Dnevnik.hr-a ni malo ne štedi Sanadera i povezuju ga s korupcijom s kojom se u koštac Vlada uhvatila nakon njegova iznenadnog odlaska. 'Meni se čini da je on stjeran u kut i sada vuče sebične poteze. Nije njemu tolika frka zbog ovih afera u Hrvatskoj, nego se meni čini da njega više muči deal sa Deutsche Landensbankom. Bavarci su opasno počeli kopati po tome i čini se da će tamo letjeti glave, a onda se dobro ne piše niti Sanaderu. U svakom slučaju neka se kriminal raskrinkava, jer na ovoj političkoj sceni izgleda nema nevinih', napisao je Aligator.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene