Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo na zrću

Profesor tjelesnog zatučen bocom šampanjca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
62-godišnji profesor tjelesnog odgoja iz Zagreba pronađen je u utorak ujutro, bez svijesti, na plaži u uvali Zrće. Pronašli su ga teško ozlijeđenog njemački državljani koji su pozvali Hitnu pomoć.

Profesor tjelesnog preminuo je u četvrtak ujutro od posljedica ozljeda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca

U neposrednoj blizini tijela pronađena je boca šampanjca, a, prema pisanju Večernjeg lista, policija je uzela okrvavljenu bocu te je odvela čistača plaže koji je pronašao bocu kako bi se izuzeli njegovi otisci prstiju te da bi se utvrdili otisci ubojice ako to bude moguće.

U vrijeme ubojstva na Zrću je zbog bure bilo manje ljudi nego inače. Prijatelji i rodbina, piše taj dnevni list, tvrde da je osim ozljeda glave ubijeni imao i brojne hematome po tijelu.

>> Profesor tjelesnog na Zrću nasmrt izudaran po glavi

Svjedoci događaja u uvali Zrće istiću kako je slučaj misteriozan, jer nitko ne zna gdje je ubijeni odsjeo, a nitko ga nije ni zamjetio.

Ubijeni profesor tjelesnog hrvanjem i sportom bavio se od mladosti. Na posljednjem natjecanju bio je samo tri dana prije nego se zaputio na Zrće. Upravo je na svjetskom Grappling i MMA prvenstvu svijeta, koje se od 16. do 18. kolovoza održavalo u Splitu, osvojio zlatnu medalju u veteranskoj kategoriji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene