Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protukandidati: To je unaprijed dogovoren posao!

Bandić: Zagrebu treba atomsko sklonište!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grad Zagreb raspisao je natječaj za kupnju atomskog skloništa.

Za kupnju atomskog skloništa namjeravaju potrošiti do 940.000 kuna. Potvrdio nam je to i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Tvrdi da je to zatražio Ured za upravljanje kriznim situacijama i njegov pročelnik Pavle Kalinić.

Pročitajte i ovo Zgrada u Podbrežju Prrojekt od 40 milijuna eura Grad Zagreb kreće u izgradnju gotovo 300 stanova za jeftiniji najam, objavljena lokacija Slika nije dostupna Drugi krug izbora Bandić pobijedio u Zagrebu, Ostojić priznao poraz

'U svakom slučaju atomsko sklonište treba. Znači, radimo kao da će 100 godina biti mirno, a pripremamo se kao da će sura atomski udar. Ne dao Bog da se atomski udar dogodi', kazao je Bandić.

>>
FOTO Zagreb: Branimirova ulica napokon u jednom komadu

Priča o skloništu izazvala je niz reakcija Bandićevih protukandidata na skorim lokalnim izborima. Smatraju da je riječ o unaprijed dogovorenom poslu i namještenom natječaju za jednog od članova predsjedništva zagrebačkog HDZ-a.

'Bandiću nije do sigurnosti građana nego da iskešira stranačkom kolegi iz HDZ-a čak milijun kuna. To su naši novci, novci naših građana', kazao je Rajko Ostojić, kandidat za gradonačelnika Zagreba.

Reagirao je i kandidat Koalicije HSLS-HSS-ZL-DSU Vladimir Ferdelji: 'Ja se nadam da neće biti atomskog rata u skoro vrijeme. Naravno da mislim da ne treba sklonište i to je jedna od stvari koja pokazuje prioritete ove gradske uprave', kazao je. Margareta Mađerić, HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba kazala je da atomsko sklonište nije prioritet.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene