Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu i Čepinu

U dvije teške prometne nesreće poginule dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dvjema prometnim nesrećama u Zagrebu i Čepinu poginule su dvije osobe.

U skretanju automobila na tramvajsku prugu u Ksaverskoj cesti u Zagrebu rano jutros poginuo je jedan muškarac, a drugi je s teškim ozlijedama prevezen u Kliniku za traumatologiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Nesreća se dogodila oko tri sata u blizini Inine benzinske postaje kada je vozač automobila skrenuo s ceste na prugu i zatim udario u stup. U policiji kažu da je u nesreći najvjerojatnije poginuo suvozač dok je vozač po prvim informacijama zadobio teške ozljede.

Očevid je u tijeku, a na mjesto nesreće izašao je istražni sudac.

Čepin: Izgubila nadzor i udarila u vozilo iz suprotnog smjera

Još jedna nesreća dogodila se u Čepinu oko 21 sat u kojoj je jedna osoba poginula, a dvije su zadobile teške tjelesne ozljede. 'Nesreća se dogodila kada je 20-godišnjakinja upravljajući osobnim automobilom, iz smjera Đakova u smjeru Osijeka, izgubila nadzor nad vozilom u zavoju udesno i tom prilikom se sudarila s vozilom koje se kretalo iz suprotnog smjera', izvijestila je PU osječko-baranjska.

U sudaru je poginula je 20-godišnja vozačica dok je 38-godišnji putnik iz vozila preminule vozačice zadobio teške tjelesne ozljede kao i 41-godišnjak iz drugog vozila.

Vozilom iz suprotnog smjera upravljala je 44-godišnja vozačica koja nije zatražila liječničku pomoć kao i 17-godišnja putnica iz njenoga vozila. Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Postaje prometne policije Osijek.(Hina/A.E.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene