Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirane ceste

Potraga od Rijeke do Zagreba: U stanu na Vežici pronađena mrtva žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po nekim informacijama riječ je o nasilnoj smrti, no policija do okončanja očevida ne želi davati nikakve podatke o ovom slučaju.

Danas oko 10:50 sati policija je zaprimila dojavu kako je na području Vežice, u neboderu u Ulici Andrije Peruča u Rijeci, pronađena mrtva ženska osoba u ranim tridesetim godinama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica županijske državne odvjetnice u Rijeci Tea Radovani. Po nekim informacijama riječ je o nasilnoj smrti, no policija do okončanja očevida ne želi davati nikakve podatke o tome.

Nešto nakon 13 sati na području Duge Rese otpočela je opsežna policijska akcija: brojni policajci s dugim cijevima zaustavljaju promet i pretražuju automobile. Kako javlja Radio Mrežnica, riječ je o policijskoj akciji karlovačke i primorsko-goranske policije povezanoj sa smrću ženske osobe na Vežici.

Nadzor "dugim cijevima" prekinut je oko 17 sati te je nastavljena intenzivna potraga, potvrđeno je večeras iz Operativno-komunikacijskog centra karlovačke PU.

Policija je blokirala cestu te provjeravala vozila i na naplatnoj postaji Lučko.

"I dalje su policijski punktovi u širem središtu grada Rijeke, strogo se kontrolira promet i zaustavljaju sumnjive osobe. Potraga se nastavlja", javio se reporter Marko Balen uživo iz Rijeke za Dnevnik Nove TV.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene