Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatvoreno za javnost

Nastavljeno suđenje Paravinji: 'Obitelji Bilić je i dalje iznimno teško'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskom sudu u Šibeniku nastavljeno je suđenje Draganu Paravinji kojega se tereti za ubojstvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić.

Suđenje Paravinji je zatvoreno za javnost jer je Antonija u trenutku nestanka bila maloljetna. Danas je nastavljeno je ispitivanjem novih svjedoka, a sudu se, doznajemo, danas odazvalo 5 od 6 pozvanih svjedoka.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Slika nije dostupna Nije zadovoljan odvjetnikom Otkazano suđenje Paravinji, prijateljica Antonije Bilić zaplakala

>> Počinje suđenje: 'Sve što Paravinja radi je proračunato, želi glumiti žrtvu'

Zbog tajnosti postupka odvjetnici obiju strana i obitelj Bilić do sada nisu željeli komentirati tijek suđenja. 'Obitelji Bilić i dalje je iznimno teško zbog cijele situacije', kazao je okupljenim novinarima odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić.

Sutkinja Nives Nikolac je kazalakako su danas svjedočila četvorica radnika iz tvrtki u kojima je Paravinja vršio utovar i istovar robe te jedan svjedok iz okolice Drniša koji je svjedočio o okolnostima nestanka.

'Sve skupa će biti ispitano 38 svjedoka plus vještaci pa teško da će presuda biti donesena do kraja svibnja', kazala je sutkinja te dodala kako još nije provedeno psihijatrijsko vještačenje Paravinje.

Podsjetimo, osim za pokušaj silovanja i teško ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić 7. lipnja prošle godine, Paravinji se na teret stavlja i pokušaj silovanja još jedne djevojke na omiškome području. Iako Antonijino tijelo nikada nije pronađeno, Paravinju se može osuditi na temelju drugih dokaza. Naime, u našoj je sudskoj praksi bilo slučajeva osuđujućih presuda na dugogodišnje zatvorske kazne iako tijela žrtvava nikad nisu pronađena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene