Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugledni psihijatar o Paravinji

Počinje suđenje: 'Sve što Paravinja radi je proračunato, želi glumiti žrtvu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja danas će se pred Županijskim sudom u Šibeniku izjasniti je li kriv za ubojstvo maloljetne Antonije Bilić. Posljednji put uspio je dobiti odgodu rasprave otkazavši punomoć odvjetniku.

O ponašanju Dragana Paravinje u sudnici te njegovim eventualnim planovima tijekom suđenja danas raspravljaju ugledni psihijatri. Otvorena vrata sudnice i snažni bljeskovi zadnji put su otkrili zatvorenika zapuštenog izgleda, neuredne brade, vidno iscrpljenog, ali odlučnog da otkazivanjem punomoći odvjetniku Baici dobije odgodu rasprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Žalio se i na povlačenje Paravinja povukao žalbu na presudu za ubojstvo Antonije Bilić Slika nije dostupna Maksimalna kazna Bahato primio presudu za slučaj koji je Hrvatsku dignuo na noge

>> 'Tražit ćemo da suđenje Paravinji bude zatvoreno za javnost'

Evo što o Paravinjom izgledu i ponašanju misli ugledni psihijatar.'Ja smatram da sve što Paravinja radi je vrlo proračunato. Ide na efekt da sve bude u njegovu korist. Želi glumiti žrtvu', rekao psihijatar i sudski vještak Mijo Milas. Obitelj Antonije Bilić od optuženog za ubojstvo njihove kćeri nije dobila ni pogled. Svi su oni zato dobro promotrili - njega.

'Zamislio je, ako nema leša nema ni ubojstva'

'Onako, baš mi je djelovao bijedno', rekla je Milka Bilić, Antonijina majka. Branit će ga nova odvjetnica po službenoj dužnosti, a što više od njega pokušat će izvući odvjetnik obitelji Bilić, Vinko Ljubičić. Antonijin otac očekuje mukotrpne rasprave. 'Devet i pol mjeseci nije rekao ništa, što ću očekivat', rekao je.

Čemu se sam optuženi nada psihijatru je jasno. 'Očito je, osoba koja se želi izvući. Valjda je u svojo glavi zamislio, ako nema leša nema ni ubojstva', rekao je Milas. Danas će sutkinji u procesu odgovoriti na pitanje. Je li kriv ili nije, za ubojstvo maloljetne osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene