Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neriješeni imovinski odnosi

Predao se muškarac koji je pucao na susjede te ranio baku i dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pucnjevima iz vatrenog oružja nepoznati muškarac večeras je u Gornjoj Bistri, pucajući po susjednoj kući, ranio stariju ženu i 12-godišnje dijete, potvrdila nam je glasnogovornica PU zagrebačke Aleksandra Ljuba. Napadač se predao nakon tri sata zasjede oko njegove kuće u koju se zabarikadirao.

Glasnogovornica PU zagrebačke potvrdila je kako je oko 19,30 sati u Ribničkoj ulici u Gornjoj Bistri muškarac pucao iz vatrenog oružja prema kući na suprotnoj strani ulice, pri čemu je ranio jednu žensku osobu i jedno dijete. Izvijestila je da je na mjesto događaja izašla jedinica za protuterorističko djelovanje iz Lučkog te policijski pregovarač za krizne situacije jer se napadač nakon pucnjave zabarikadirao u svoju kuću koju je policija okružila. Predao se nakon tri sata zasjede.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Slika nije dostupna Djevojčica stabilno Napadač iz G. Bistre: 'Žao mi je, nisam htio pogoditi baku i dijete'

Motiv napada za sada nije poznat. Prema pisanju nekih medija policija je ranjene izvukla štiteći ih svojim tijelima. Napadač je navodno 50-godišnji M.P., bivši branitelj, za kojeg susjedi kažu da je problematičan, a sukob je, navodno, izbio zbog nerazjašnjenih imovinskih odnosa. Prema neslužbenim informacijama muškarac nije poznat policiji po kaznenim djelima, ali je nekoliko puta priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Prema istim je izvorima ranjena žena prevezena u Opću bolnicu Sveti Duh, a dijete u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici gdje je u tijeku liječnička obrada, ali još nije poznato koliko su teške ozljede.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene