Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spojila dvije ljubavi

Mlada dizajnerica svojim kreativnim cipelama osvaja svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobra ideja i vrhunski proizvod gotovo sigurno jamče uspjeh. To je i priča mlade dizajnerice Mije Marić čije su cipele sa satom, popularno nazvane kloksice, osvojile Europu.

Mija je djevojka koja ide u korak s vremenom. Doslovno. Prije nekoliko godina, spojila je dva gušta - salonke i stare satove. I napravila si cipele.

Pročitajte i ovo Katarina Brajdić - 4 Bolja Hrvatska Katarina ima posuđenu protezu: ''Kad čovjeku zatreba da mu je vratim, morat ću je vratiti'' Bolja Hrvatska 26.02.2024. - 2 Doktorirala s najvišim ocjenama Prva svjetska gramatika romskog jezika djelo je Katarine Katavić: "Jezik je prelijep, htjela sam ga prikazati što bolje mogu"

Prodaja je daleko nadmašila početni poslovni plan. Dizajn je zaštitila na svjetskoj razini i planira osvojiti čitav svijet.

Većina dana prekratka je za sve Mijine obveze, ali s kujicom Fedrom koju je posvojila u skloništu za pse provodi najveći dio slobodnih trenutaka.

Mija dizajnira još mnogo toga. S kolegom je osvojila brojne nagrade, no o tome vrlo skromno govori.

Tvrdoglava kreativka, kako je opisuju prijatelji - život živi punim plućima. Nije ni čudno kad ima stalni podsjetnik da vrijeme leti.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene