Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZBOR

Biramo najbolji automobil 2013. godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svake godine svjedoci smo brojnih izbora automobila godine. Uz službene izbore za naj automobil godine poput International Car of the Year i European Car of the Year nagrade, i mi vam predstavljamo naš izbor automobila godine 2013.

S još jednom godinom na izmaku, došlo je vrijeme da se osvrnemo na najbolje od najboljeg što je automobilska industrija pružila ove godine. Od uzbudljivih koncepata do novih električnih automobila, ove je godine posebno teško izdvojiti nekolicinu modela koja bi se mogla natjecati za titulu najboljeg. Mi vam sada predstavljamo naš izbor automobila godine 2013.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Savjeti stručnjaka Stigle vrućine, evo kako pripremiti automobil da se lakše bori s njima Slika nije dostupna Održana 4. velika utrka ubrzanja – tko je ovaj put najbrži?

Za razliku od nekih, mi ćemo birati najbolji automobil 2013. godine te tako doći do najboljeg automobila kojeg smo imali prilike vidjeti u zadnjih 12. mjeseci.

Kao glavnu i jedinu vodilju prilikom ovog izbora najboljeg automobila odredili smo strast, strast prema automobilima. Nije bitno da li automobil košta 20.000 ili 200.000 eura – bitno je samo da je taj automobil vama nešto posebno.

Ovo su naši prijedlozi:

- Alfa Romeo 4C
- Audi A3 limuzina
- BMW i3
- Citroen C4 Picasso
- Mazda3
- Mercedes-Benz A45 AMG
- Peugeot 308
- Skoda Rapid Spaceback
- SEAT Leon
- Range Rover Sport

* klikom na svaki automobil dolazite do izvornog članka i foto galerija

 

Protekla godina doista je bila bogata novitetima, kako u klasi (manje ili više) pristupačnih gradskih automobila tako i u svijetu luksuznih vozila koja velika većina nas može samo gledati i uzdisati sanjajući dobitak na Lotu. Uz razne tehnološke inovacije, nove sigurnosne i infotainment opcije, valja posebno spomenuti da se premium tehnološka rješenja sve više pomiču niz ljestvicu u niže klase vozila te se tako doista možemo nadati da će maksimalna sigurnost i udobnost u vožnji biti dostupna svima a ne samo privilegija bolje stojećih.

Luksuzna vozila osim visokog stilskog dojma i masivne doze najkvalitetnijih materijala i opreme tako nam daju uvid što se novo događa u auto industriji i koliko se pomiču granice performansi automobila. I druge klase vozila pružile su mnoga iznenađenja te je doista bilo teško odlučiti se za uži izbor modela koji bi mogli zaslužiti epitet najboljeg automobila godine.

Ukusi su različiti i koliko je automobila na popisu, toliko bi moglo biti i mišljenja. Zanima nas što vi mislite te svakako pošaljite komentar i podijelite s nama što vi mislite koji bi automobil ispunio sve kućice na vašem popisu želja.

U nastavku glasajte za svoj omiljeni model automobila u 2013. godini!!!

Biramo automobil 2013. godine

  • Alfa Romeo 4C
  • Audi A3 limuzina
  • BMW i3
  • Citroen C4 Picasso
  • Mazda3
  • Mercedes-Benz A45 AMG
  • Peugeot 308
  • Škoda Rapid Spaceback
  • SEAT Leon
  • Range Rover Sport

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene