Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mojcentar

Virtualni shopping centar s mišom u rukama ?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako ste lijeni i ne izlazi vam se iz kuće, a hitno morate obaviti shopping? www.mojcentar.hr prava je adresa za vas. Laptop, mobitel ili možda kuhinja, stan, zanimljive sexy igračke za vašeg partnera i bezbroj drugih proizvoda sve to možete naći u najpreglednijem virtualnom shopping centru.

S druge strane za sve one, koji žele postati klijenti, www.mojcentar.hr vam omogućava zakup i podizanje vlastitog web prostora. Vaše vlastite ideje, zanimljive kreacije kako zainteresirati kupca za proizvod ostavljene su Vama na izbor, a IT podrška www.mojcentar.hr -a stoji Vam na raspolaganju. Kreativnošću i brzinom, kojom se centar razvija osvojio je mnoge. Vlastito upravljačko sučelje, mogućnost samostalne administracije proizvoda, detaljan pregled dnevnih, tjednih i mjesečnih statistika posjeta i pregleda proizvoda - donosi svakom klijentu mogućnost kompletne obrade podataka nad svojim proizvodima.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara" Konferencija za medije stranke Centar povodom prosvjeda u Zagrebu - 3 "Možemo srušiti HDZ" Ivica Puljak pozvao Splićane na prosvjed u Zagrebu: "Mi ćemo organizirati prijevoz"

Svakog novog klijenta www.mojcentar.hr detaljno predstavlja već postojećima na stranici rubrikom NOVOSTI, dok javnost upoznaje novopridošle klijente kroz mnoge marketinške kanale kojima se portal koristi. Tako dolazimo do posebne zanimljivosti jer gotovo svi proizvodi od svakog klijenta koji se nađu na stranici mogu biti podjeljeni između korisnika sa svih socijalnih mreža(Facebook, Twitter, Myspace itd.). Ovaj način marketinga posebno veseli svakog klijenta jer je riječ o besplatnom marketingu, koji im www.mojcentar.hr omogućuje. Ovaj portal živi i razvija se za svoje klijente i korisnike te se uistinu trudi omogućiti svima jednaka prava i zadovoljstvo, kroz brojne pogodnosti.

Mnoge renomirane kompanije su već zakupile svoj prostor i uspješno uživaju u svim pogodnostima koje dobivaju. Motorola GmbH Hrvatska, ACCL Auto - ovlašteni koncesionar Renault – Nissan Hrvatska, Belmarin brodovi, Škugor studio(zastupnik za luksuzne Heacker kuhinje) i mnogi drugi. www.mojcentar.hr svoja vrata drži otvorena za sve koji u ovo doba imaju vjeru u bolje sutra te se bez ograničenja prepuštaju stručnjacima, kako bi njihov proizvod učinili boljima i dostupnijima širokoj javnosti.

Drugim riječima kupci dođite, uživajte i provedite vrijeme u vašem naslonjaču, bez gužve i nervoze shoppingirajte. A budući klijenti www.mojcentar.hr Vas i Vaše proizvode željno očekuje. Dakle.....MIŠ U RUKE I IDEMOOO.......

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene