Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lansiranje Atlantisa upitno zbog nepovoljnog vremena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepovoljna vremenska predviđanja dovode u pitanje danas planirano lansiranje američkog svemirskog broda Atlantis, koji bi trebao do Međunarodne svemirske postaje (ISS) prevesti europski laboratorij Columbus, priopćila je NASA.

Let Atlantisa, isprva planiran za početak prosinca, otkazan je nakon dvaju pokušaja, zbog električnog kvara na indikatoru razine tekućeg vodika na vanjskom spremniku.

Pročitajte i ovo Laboratorij droge u Zagrebu - 2 700 osoba zatražilo pomoć Dnevnik Nove TV otkriva zabrinjavajuće trendove s marihuanom: "Broj konzumenata porastao je za sto posto" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

"Mogućnost pojačane naoblake, kiše i oluje naša je glavna briga", rekla je Kathy Winters, meteorologinja u svemirskom centru NASA-e.

Ako se lansiranje odgodi za 24 sata, vremenske prilike će se znatno popraviti, sa 60 posto vjerojatnosti za povoljno vrijeme, kazala je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene