Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Prešao 190.000 kilometara

Znate li zbog čega bi ovaj 22-godišnji Golf mogao stajati 10.000 eura?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istrošeni Golf II stavljen na prodaju na eBayu privukao je dosta pozornosti.

A pozornost je privukao nakon što ga je njegov vlasnik počeo reklamirati kao celebrity stvar - automobil čiji je prvi vlasnik bila njemačka kancelarka Angela Merkel. Vlasnik se nada kako će ga prodati barem za 10.000 eura, koliko je navodno do sada najviše ponuđeno za bijeli Golf II koji je prešao 190.000 kilometara.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru Slika nije dostupna Smrdi im Pokušavaju prodati mrtvog kita!

>> Obamin Chrysler stavljen na prodaju putem eBaya. Cijena? Sitnica...

Stari Golf prvi je put registriran u rujnu 1990. godine, tri tjedna prije ujedinjenja Njemačke. Prva vlasnica bila mu je njemačka kancelarka.

Prodavatelj, koji nije želio davati komentare, na eBay je stavio i kopiju svih detalja o automobilu registriranom na Angelu Merkel, koja je tada živjela u Aleji Schoenhauser u bivšem istočnom Berlinu.

'Čini se kako je sve točno. Registracija je autentična, točna je i stara adresa Angele Merkel, a postoje i dokumentirane fotografije Angele Merkel kako vozi bijeli Golf u prvoj polovici 90-ih', napisao je ugledni njemački tjednik Spiegel.

Merkel je bila vlasnica bijelog Golfa od 1990. do 1995. godine. Nakon nje je od 1995. do 1996. kao vlasnik upisan Joachim Sauer, za kojeg se Merkel kasnije i udala.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene