Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasnik 'malo' pretjerao

Obamin Chrysler stavljen na prodaju putem eBaya. Cijena? Sitnica...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Chrysler 300C koji je američki predsjednik Barack Obama vozio dok je bio senator Illinoisa ponuđen je na prodaju putem eBaya.

Početna cijena je - milijun dolara!

Pročitajte i ovo Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru Slika nije dostupna Smrdi im Pokušavaju prodati mrtvog kita!

Lisa Czibor, koja je ponudu stavila na eBay Motors, kaže kako su dobili puno kritika na račun vrlo visoke cijene no kako se sadašnji vlasnik nada da će ipak dobiti taj iznos.

Czibor je u telefonskom intervjuu za CNNMoney kazala da je ona stavila ponudu iako nije vlasnica automobila te da se raduje proviziji koju će zaraditi od prodaje. 

'Mislim da neće dobiti niti blizu svote od milijun dolara', kazao je Craig Jackson, predsjednik tvrtke Barrett-Jackson koja se bavi aukcijom automobila. 'Možda bi mogao vrijediti između 50 i 100 tisuća dolara'.

Mrtvačka kola u kojima je prevezeno mrtvo tijelo Johna F. Kennedyja nakon što je ubijen nedavno su prodana upravo na aukciji tvrtke Barrett-Jackson i to za 160.000 dolara.

'Naša je tvrtka prodala nekoliko predsjedničkih automobila i niti jedan od njih nije ni približno postigao takvu cijenu', kazao je Jackson te dodao kako bi svakako pomoglo da je automobil vrijedan sam po sebi, što odvje nije slučaj. Takav rabljeni automobil vrijedi oko 20.000 dolara.

Predsjednička paradna limuzina koju je koristio Franklin Roosevelt, Cadillac V-16 kabriolet, nedavno je na aukciji u Arizoni prodan za 270.000 dolara. Peugeot koji je bio u vlasništvu iranskog predsjednika Mahmuda Ahmadinedžada prodan ej pputem eBaya za vrtoglavih 2,4 milijuna dolara, a Volkswagen Golf iz 1999. godine koji je vozio tada kardinal Joseph Ratzinger a danas papa Benedikt XVI prodan je za 244.000 dolara.

Glasnogovornik Bijele kuće nije želio komentirati prodaju automobila na eBayu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene