Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema najnovijem znanstvenom istraživanju najduže penise imaju muškarci iz Konga.


Znanstvenu studiju o veličini penisa nekih zemalja diljem svijeta provelo je profesor Richard Lynn sa sveučilišta Ulster, no u istraživanje nije bila uključena Hrvatska niti nama susjedne zemlje.

Vezani članci Denise i Maria Prijateljice odlučile dokazati da veličina nije bitna pa poziraju u istoj odjeći iako su različitih figura Veće nego što smo mislili (Foto: buzzfeed.com) - 13 Neke stvari su veće nego što smo mislili: Jeste li znali da je Australija šira od Mjeseca?

Od 113 zemalja obuhvaćenih u istraživanju, najbolji rezultat ostvarili su muškarci iz Konga kod kojih je prosječna dužina penisa 18,03 centimetra, a najlošije su prošli muškarci iz Sjeverne i Južne Koreje s prosječnom užinom penisa od 9,65 centimetara, piše Medical Daily.

>> Karta Europe kakvu do sada niste vidjeli!

Na ljestvici Kongoance slijede muškarci iz Ekvadora (17,78 cm), Gane (17,27 cm) i Kolumbije (17,01). Od Europljana najbolje su rangirani Islanđani s prosjekom od 16,51 centimetara, zatim Talijani sa 15,74 cm i Grci sa 14,73 cm. Među Europljanima najlošije su rangirani Rumunji s prosjekom od 12,72 cm i Irci sa 12,77 cm.

Autor studije Richard Lynn tvrdi kako su ovi rezultati potvrdili prijašnje teorije o vezi između rase i dužine penisa. 'Za većinu ovih zemalja dužine penisa su predvidljive, a sada i potvrđene', rekao je Lynn.

I ova studija u kratkom je roku dobila velik broj kritičara, baš kao i ona prethodna koju je ljetos napravio jedan bugarski dizajner kojeg su optužila kako se njegova karta ne temelji na stvarnim podacima nego na izmišljotinama i stereotipima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook