Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bugarski dizajner, fotograf i ilustrator Janko Cvetkov, koji se proslavio humorističnim prikazima stereotipa o pojedinim zemljama, napravio je i kartu prosječne dužine penisa u europskim državama.


Po Cvetkovoj karti, najduže penise u Europi imaju Mađari i Francuzi, a najmanje Rumunji, Armenci i Irci. Hrvati su, s prosječnom dužinom penisa 14,77 centimetara, nalaze u 'zlatnoj sredini', a veće penise imaju gotovo svi naši susjedi.

Vezani članci Ministar rada Josip Aladrović Ministar Aladrović i župan Žinić odgovorili gradonačelniku Petrinje: ''Oni su dobili najviše, 30 milijuna kuna. Ovo nije korektno od njega'' Kina (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Velike promjene na svjetskom poretku: Kina uskoro postaje najveća svjetska ekonomija?

>> Evo kako prosječan Slovenac vidi Balkan!

>> Službeno je: Dužina prstiju određuje dužinu penisa

Zanimljivo je i to da na karti nema podataka za BiH, Moldaviju i Litvu.

Cvetko je poznat po poigravanju stereotipima o pojedinim zemljama i tome da ih na zanimljiv način prikazuje na kartama. Sve njegove uratke možete pogledati ovdje

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.