Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Je li ovo početak apokalipse?'

Zlokoban zeleni oblak nadvio se nad Moskvom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prestrašeni Moskovljani jučer su preplavili društvene mreže komentarima o zlokobnom zelenom oblaku koji se nadvio nad Moskvom.

Stanovnici Moskve ovu pojavu pripisuju izljevu nepoznate kemikalije, a neki ga čak povezuju i s jučerašnjom obljetnicom černobilske katastrofe.

Pročitajte i ovo Ruševine Crocus City Hall Strašne posljedice Žrtve se i dalje broje, u bolnici je gotovo 100 ljudi, a strahuje se da će ispod ruševina pronaći još tijela Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

No, gradski oci umiruju uspaničene građane. Rekli su im kako ovaj oblak nije ništa drugo nego oblak peludi. Malo je reći kako su građani sa sumnjom primili ovu vijest, te su se uskoro proširile priče o teorijama zavjere, prenosi Daily Mail.

>> S platforme se širi oblak eksplozivnog plina, evakuirana obala Škotske!

Čak su i jedne gradske novine priču o zelenom oblaku po naslovom 'Je li ovo početak apokalipse?'

Ruska agencija Inerfax objavila je priopćenje iz vlade u kojem stoji kako su 'visoke temperature koje je u moskovsku regiju donio jak vjetar utrokovale velike nakupine peludi koja je kretanjem u zraku nalikovala oblaku'.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene