Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražile im dom

Živjele u automobilu sa 77 mačaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su Amerikanke u dva automobila držale čak 77 mačaka.

Na dnu jednog automobila policija je pronašla tijelo uginule mačke. Unutar vozila nalazile su se posudice za hranjenje, a zbog skučenog prostora, neke su mačke po krznu imale zalijepljene ostatke izmeta.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Policija iz Vermonta uhitila je 54-godišnju Reginu Millard i 61-godišnju Berthu Ryan zbog okrutnosti nad životinjama. 'Žene porijeklom iz Troya u državi New York posjedovale su dvije mačke, a ostalima su tražile dom. Razmišljamo i o podizanju kriminalne prijave protiv njih', rekao je Paul Doucette, šef policije u Benningtonu.

>> VIDEO: Mačka obojana ružičastom bojom

Policija je istragu pokrenula nakon pritužbi građana da viđaju dvije žene koje spavaju s mačkama u automobilu, piše MSNBC.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene