Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA HRVATE KOJI VODE RAČUNA O SVOM IZGLEDU

Žene su rekle da!

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +19 PR Galerija 1/24 >>
Stilisti su suglasni: bolje je uložiti novac u 1 kvalitetan komad odjeće koji će uvijek biti IN, nego ga trošiti na jeftine krpice koje su hit samo sezonu.

Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR PR PR +19 PR Galerija 1/24 >>  Većina muškaraca zna da se stil ne gradi preko noći. Međutim, pažljivim odabirom samo par odjevnih predmeta može se postići izgled koji ostavlja dojam da ste ga gradili godinama. Ako ste voljni svoj stil podići na višu razinu, savjetujemo vam da za početak novac uložite u kvalitetan pulover i jaknu. To su uvijek primjetni komadi i zato ne žalite potrošiti novac na njih.

PR PR

Muški puloveri  su uvijek davali dozu otmjenosti i stila. Debeli, tanki, s uzorkom, bez uzorka, na kopčanje, bez kopčanja, s kapuljačom ili bez... Dovoljno se samo malo potruditi oko kombinacije boja i može se izgledati poput manekena s hrvatske modne piste. ZA ČITATELJE OVOG ČLANKA smo pripremili posebno iznenađenje: samo danas imate priliku za nevjerojatan popust! Koliko ćete uštedjeti ako danas naručite ove nevjerojatne pulovere, POGLEDAJTE OVDJE >> PAŽNJA: Popust vrijedi samo danas!

PR PR

Za sve generacije i različite stilove

S modnih pista nam se osmjehuju momci koji ponosno nose posljednje uratke modnih dizajnera koji na svakoj reviji neizostavno prezentiraju i liniju atraktivnih pulovera i jakni  . Ako ste jedan od muškaraca koji ove sezone želi izgledati moderno, elegantno i sofisticirano, imamo nekoliko prijedloga kako da to postignete.

PR PR

Čak nije važno i ako ste sportski tip, jer postoje iznimno dobri modeli s kojima možete ostati dosljedni svom stilu, a opet biti moderni i spremni za izlazak gdje god poželite. Takav izgled vas neće osramotiti u kafiću, restoranu, na poslovnom ili ljubavnom sastanku. Naprotiv, zbog udobnosti ovih komada odjeće, zavoljet ćete ih nakon prvog nošenja, a bit ćete hit gdje god se pojavite.

Idealno za muškarce koji ne vole isprobavati odjeću

Postoje puloveri koji su idealni za sve prilike , iako je teško pronaći komad odjeće koji će biti dovoljno udoban i atraktivan tijekom cijelog dana, a da se može nositi i navečer u izlazak. Pored toga, cijene nam često diktiraju ukus jer su takve stvari obično skupe. Druga stvar koju muškarci mrze je gubljenje vremena na kupovinu. Hodanje od butika do butika, u kojem 99% žena uživa, muškarci preziru. Pomisao na skidanje i isprobavanje više od 2-3 odjevna predmeta itekako zna upropastiti dan. Internet je zaslužan za stvaranje još jednog vida pogodnosti u kojem će vjerojatno više uživati muškarci – kupnja iz naslonjača. Sada svoje omiljene komade odjeće mogu pronaći uz pomoć 2 klika, bez dugog hodanja i beskrajnog isprobavanja.

Napravili smo popis modela odjevnih predmeta koji odgovaraju većini muškaraca i nosivi su u svim prilikama. Vodili smo se kriterijima koje smatramo najvažnijima:
- kvaliteta
- udobnost
- moderan dizajn
- cijena.
Također smo poslušali savjete koje stilisti obično daju pri odabiru odjeće.

PR PR

Za muškarce koji znaju da će biti primijećeni gdje god se pojave

Ako želite cjelodnevnu udobnost, a da pritom izgledate mačo i moderno, onda je ovaj pulover s neobičnim izrezom baš za vas. Nije važno kako ćete ga iskombinirati, jer vas nitko neće moći zasjeniti. Ispod možete nositi svoju omiljenu majicu ili košulju, ovisno o tome želite li izgledati opušteno ili elegantno. Ako imate u planu neko druženje poslije posla, savjetujemo vam da obučete košulju. Tako ćete biti spremni i za večernji izlazak ako se ukaže prilika!

Nekada je dovoljan samo mali detalj da kombinacija koju ste obukli postane potpuno zavodljiva! Da, dobro ste pročitali – pulover može biti zavodljiv

PR PR

Lijepo izvedeni šavovi na rukavima i struku i 2 džepa sa strana, čine ovaj pulover idealnim za svakodnevno nošenje i sve prilike.

Ovo je kroj koji odgovara većini muškaraca, pa vam savjetujemo da ga što prije kupite i osmislite mnogo lijepih i elegantnih kombinacija. Za mijenjanje stilova neće vam trebati mnogo novca. S ovim puloverom ćete izgledati kao da imate jasno definiran stil, bez obzira na to s čim ga kombinirate. Ovisno o vašem raspoloženju, možete čak i u jednom danu izgledati kao da ste se presvukli – samo zakopčajte ili otkopčajte patentni zatvarač!

PR PR

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

Kapuljača nikada ne izlazi iz mode!

Na 2. mjestu našeg popisa najvažnijih i obaveznih odjevnih komada svakog samosvjesnog muškarca nalazi se jakna s kapuljačom .

Bilo da je vaš stil elegantan ili sportski, ovo je jakna koja će od vas učiniti atraktivnog casual muškarca. Kvalitetna, mekana tkanina nikad ne izlazi iz mode, tako da će ova jakna, pored toga što je ugodna na dodir, biti ugodna i oku. Vrlo je praktična za kombiniranje – pristaje uz bilo koje traperice ili čak uz malo elegantnije hlače.

Ono što ovu jaknu s kapuljačom izdvaja od ostalih jakni su posebno neobičan kroj i patentni zatvarač. Idealan način da skrenete pažnju na sebe gdje god se pojavite.

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

Ne smijemo zaboraviti sportski tip muškarca!

Pulover s kapuljačom je „must have“ svakog muškarca  koji želi izgledati sportski i moderno u isto vrijeme!

Kvalitetna i meka tkanina dopušta koži da diše, a udoban i moderan kroj čine ovaj pulover idealnim za svakodnevno nošenje.

PR PR

Kupite odmah

PR PR

Kupite odmah

Posjetite Qllook.hr trgovinu  i slijedite najnoviji modni hit! Na web-stranici, osim širokog izbora muških pulovera po posljednjim trendovima, možete pronaći i širok izbor odjeće s kojom ćete nesumnjivo začiniti svoj stil. Pronađite modernu jaknu koju ćete rado nositi s novim puloverom ili pronađite još jedan zanimljiv dodatak za svoj ormar.

ZA ČITATELJE OVOG ČLANKA pripremili smo posebno iznenađenje: samo danas imate nevjerojatan popust! Koliko ćete uštedjeti ako danas naručite ove nevjerojatne pulovere, POGLEDAJTE OVDJE >>

PAŽNJA: Zalihe su ograničene!
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene