Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna zašto

Uhićena jer je prijetila - samoj sebi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Teksašanka uhićena prošli tjedan nakon jer je tjednima putem telefonskih poziva i SMS-ova maltretirala- samu sebe.

52-godišnja Barbara Bordelon zajedno je s još jednim muškarcem policiji prijavila prijetnje koje prima od nepoznate ženske osobe putem SMS poruka i telefonskih poziva.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

Policijski su službenici otvorili, a prijetnje su nastavile dolaziti. U jednoj je poruci pisalo kako će ih napasti ako policija ne odustane od istrage, no policajci su bili uporni.

>> VIDEO 12 sati glumili da spavaju u automobilu kako bi izbjegli uhićenje

Daljnjom istragom došli su do zaključka kako prijetnje šalje nitko drugi nego Barbara Bordelon, žena koja je prijetnje prijavila, što bi zapravo značilo kako je prijetila samoj sebi.

Barbara je sve priznala, no nije objasnila što ju je na to nagnalo. Trenutno se nalazi u zatvoru okruga Angelina, a određena joj je jamčevina od 95.000 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene