Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć medicinske sestre

Nevjerojatno: Ona NIJE stigla do rađaone!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susana Privata iz Miamija snimljena je kako ulazi u bolnicu, ali nije stigla do rađaone, već je bebu rodila u bolničkom predvorju.

U roku od 30 minuta rodila je curicu tešku 2,7 kilograma uz pomoć medicinske sestre koja je u pravo vrijeme ušla u bolnicu, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Ilustracija Velika potraga Drama u bolnici: Djevojka (18) otela bebu i pobjegla, vratila ju nakon dva sata

Susana je bila veoma blizu termina kada se suprugu požalila na bolove. U tom trenutku su odlučili otići u bolnicu. Susana je rekla kako je došla u bolnicu i tražila kolica, ali u tom trenutku je shvatila da je beba već počela izlaziti.

>> Prirodnim putem rodlila bebu od 6,2 kilograma: 'Nije mi trebala ni epiduralna!'

'Ja sam trčala, ali zato što sam kasnila na posao' rekla je medicinska sestra Libardo Lozano. Da situacija bude gora, ona nikad nije porađala bebe, a Susanina beba je još imala pupčanu vrpcu omotanu oko vrata.

Iako je sve bilo predodređeno za neuspjeh, Susana je uspješno rodila, a medicinska sestra Libardo biti će djetetova kuma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene