Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve je važno, pa čak i kakav smajlić stavljate, fotkate li se s kućnim ljubimcima,u stanu ili prirodi...


Najpopularniji dejting portal na svijetu match.com objavio je rezultate svog istraživanja kojeg su proveli na preko četiri tisuće svojih korisnika o tome kako treba izgledati savršeni profil korisnika koji traže dečka ili curu, piše Daily Mail.

Fotografija cijelog tijela će za čak 203 posto povećati broj ljubavnih poruka u vašem inboxu. Žene bi trebale objavljivati više fotografija koje su napravljene negdje u unutrašnjosti stana ili kuće, a dečki fotke snimljene negdje vani.

FOTO Bandić otvorio profil na Instagramu: Evo što je sve objavio!

Posebna je priča sa selfiejima – ženski selfieji povećat će interes suprotnog spola za četiri posto, a muški selfieji će smanjiti interes žena za osam posto.

Iako se možda svima čini kako će vam fotka sa slatkim kućnim ljubimcima povećati popularnost, stvar je potpuno obrnuta. Ako stavljate svoju fotku s kućnim ljubimcem interes za vama će pasti za čak 53 posto.

Ako muškarci na svojim profilima spomenu riječ 'razveden' žene će im poslati 52 posto poruka više, a ako žene napišu da su razvedene njihova popularnost pada za osam posto.

Nadalje, ako želite uspješan ljubavni profil, u opisu budite kratki, jasni i po mogućnosti slatki. Ljudi koji se u profilima opisuju sa 100 do 200 riječi u pravilu su popularniji za deset posto.

Ako napišete da se bavite fitnesom i glazbom, popularniji ste za dvadesetak posto, a još jedna ohrabrujuća stvar za macho frajere je ako se ženama obraćaju s 'uletima' poput 'ej mala'. Uzvraćanje na poruke takvog tipa kod žena naraste za čak 118 posto.

I za kraj, čak su i smajlići još uvijek popularni, ali pazite koji stavljate. :-) ovaj smajlić nije loš, ali tri puta više poruka ćete dobiti ako stavite ovaj smajlić: :)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook