Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pet objava u samo nekoliko sati

FOTO Bandić otvorio profil na Instagramu: Evo što je sve objavio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u ponedjeljak je otvorio profil na popularnom Instagramu i u samo nekoliko sati imao čak pet objava.

Milan Bandić je otvorio profil na Instagramu na kojemu je u samo nekoliko sati objavio pet fotografija s različitih događaja u gradu. Tako je objavio fotografiju s otkrivanja spomen ploče Tomi Gotovcu u Ilici pa fotografiju na kojoj se vidi kako daje izjavu novinarima, a objavio je i fotografiju posjete građanima s invaliditetom.

Počinju pregovori o rezanju plaća i broja zaposlenih u Gradu Zagrebu

Pročitajte i ovo Beba - 3 Na snazi od sredine travnja Grad Zagreb diže naknadu za novorođenčad, bit će značajno viša Tomislav Tomašević Resnik prema hodogramu Zagreb će posuditi novac muzeju koji je pokrala računovotkinja, Tomašević prozvao: "Jesu li je uhitili?"

'Nikada više se neće dogoditi da je vozilo za prijevoz djece i osoba s invaliditetom u kvaru, a nema zamjenu. Od danas Zagreb ima pet takvih vozila, a od 2014. još tri!', napisao je ispod spomenute fotografije.

Bandićev profil je u samo jedan dan prikupio 88 'sljedbenika'. Sudeći prema broju današnjih objava, gradonačelnik će biti veoma aktivan.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene