Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U potpunosti zdrav

Zeko rođen bez ušiju osvaja srca posjetitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odmorište Eichenhof u gradiću Bennewitz na istoku Njemačke u četvrtak je predstavilo svoju glavnu zvijezdu - zeca rođenog bez ušiju.

Zeko sad ima 9 mjeseci i u potpunosti je zdrav osim što nema duge uši poput svojih rođaka. Isprva su mu nadjenuli ime Keinohrhase, što bi u prijevodu doslovce značilo 'zec bez ušiju'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razveselio djecu VIDEO: Ružičasti zeko zaronio Slika nije dostupna Zečevi blokirali najprometniju mađarsku autocestu

>> Ma nevjerojatno: Ovakvog ovčara sigurno još niste vidjeli!

>> Nova vrsta zeca: Ćelavi bez ušiju?

'Isprva smo bili šokirani, no onda smo shvatili da je zaista poseban. Željeli smo mu dati pravo ime. Pinokio je u potpunosti u kontrastu s time da nema uši, asocijacija bi bila da ima velik nos. Zato smo ga tako nazvali', pojasnila je vlasnica Monika Ryll.

Prošli mjesec je zec bez ušiju rođen u ZOO vrtu u Saskoj trebao postati novi 'životinjsk celebrity', no doživio je tragičan kraj. Za vrijeme snimanja snimatelj je slučajno stao na njega i ubio ga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene