U okviru projekta izgradnje dječjih igrališta, koji je ujedno dio dugogodišnjeg donatorskog projekta tvrtke Porsche Croatia, generalnog uvoznika za automobilske marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, do sada su donirana sredstva za uređenje čak 20 dječjih igrališta diljem Hrvatske.

Galerija


 Za ovogodišnju lokaciju donacije u predblagdansko vrijeme darivanja tvrtka Porsche Croatia odabrala je Dom za djecu Nazorova u kojemu boravi jedna od najranjivijih društvenih skupina – djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim želje i volje da se djeci izravno pomogne, tvrtka Porsche Croatia ovom donacijom želi podići društvenu svijest ali i skrenuti pažnju javnosti na pomoć onima kojim je pomoć uistinu i najpotrebnija.

Osim uređenja dječjeg igrališta Doma za djecu Nazorova u Zagrebu, posebna pažnja posvećena je i uređenju okoliša kako bi sve bilo spremno za bezbrižnu i sigurnu igru na proljeće iduće godine. Budući da u domu borave i djeca koja imaju poteškoća s motorikom, posebna briga vodila se i o spravama „Igre s pijeskom“ koje su namijenjene djeci s tim problemima. Sva dosadašnja igrališta uređena su u prepoznatljivom duhu automobilskih marki koje Porsche Croatia zastupa u Hrvatskoj.

U proteklih dvanaest godina pod pokroviteljstvom Porsche Croatije donirana su sredstva i uređena igrališta na otocima Braču, Pagu, Ugljanu, Korčuli, Lošinju Visu, Cresu, Rabu, Hvaru, Krku, Šolti, Pašmanu, Murteru, Motovunu, Lastovu, Dugom otoku te poluotoku Pelješcu. Igrališta su otvorena i ispred glavne OŠ Antun Stjepan Radić te ispred područnih škola u Gunji i Rajevom selu.

Vezani članci Slika nije dostupna [VOZILI SMO] Volkswagen Golf GTI Event