Jedna nam je zagrebačka obitelj poslala nekoliko fotografija doista posebnog leptira.


Gospođa Dora Dešković nam je na naš moj.report@novatv.hr poslala nekoliko zanimljivih fotografija leptira.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Domagoj Mikić Detalji iskaza privedenog muškarca: "Bili su zajedno u stanu. On se onesvijestio, a kad se probudio, djevojka je bila mrtva i uspaničio se"

'Moj sin i suprug su na stanici u Prečkom naišli na jednog velikog leptira koji čudno izgleda i ima čudne slike na sebi pa sam to htjela podijeliti s vama jer je neobično nešto tako vidjeti u gradu', napisala nam je u mailu gospođa Deković.

>> FOTO: Čudesan let umjetnog leptira

I doista, leptir je poprilično veći od onih 'uobičajenih' koje najčešće vidimo u prirodi.

Fotografiju sličnog leptira poslao nam je i i naš vjerni čitatelj Filip Duretić koji je domišljato pored leptira stavio tenisku lopticu i tako slikovito dočarao njegovu veličinu. Slika je nastala na jednom igralištu u Velikoj Gorici. Ako i vi primijetite neke zanimljivosti u svojoj okolini i želite ih podijeliti s ostalim čitateljima, pošaljite nam na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.