Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađeni građani

Zagreb: Snimili velikog i neobičnog leptira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna nam je zagrebačka obitelj poslala nekoliko fotografija doista posebnog leptira.

Gospođa Dora Dešković nam je na naš moj.report@novatv.hr poslala nekoliko zanimljivih fotografija leptira.

Pročitajte i ovo Slab potres pogodio Zagreb Magnitude 1,2 Slab potres uznemirio dio Zagrepčana: "Osjetilo se kao kratka grmljavina" Dječji vrtić - 1 neugodno iznenađenje Povećali su im subvencije, ali ni to nije dovoljno, roditelji su ogorčeni: "Gradski je vrtić otprilike 200 eura jeftiniji"

'Moj sin i suprug su na stanici u Prečkom naišli na jednog velikog leptira koji čudno izgleda i ima čudne slike na sebi pa sam to htjela podijeliti s vama jer je neobično nešto tako vidjeti u gradu', napisala nam je u mailu gospođa Deković.

>> FOTO: Čudesan let umjetnog leptira

I doista, leptir je poprilično veći od onih 'uobičajenih' koje najčešće vidimo u prirodi.

Fotografiju sličnog leptira poslao nam je i i naš vjerni čitatelj Filip Duretić koji je domišljato pored leptira stavio tenisku lopticu i tako slikovito dočarao njegovu veličinu. Slika je nastala na jednom igralištu u Velikoj Gorici. Ako i vi primijetite neke zanimljivosti u svojoj okolini i želite ih podijeliti s ostalim čitateljima, pošaljite nam na moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene