Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Twingospođice

ZADNJI DAN ZA PRIJAVU: Novi Twingo vodi sretne prijateljice u Pariz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još samo danas imaš šansu prijaviti se i postati Twingospođica i šopingirati u Parizu!

Tko kaže da je samo u snovima moguće provesti vikend u Parizu s najbližim prijateljicama šopingirajući u Galeries Lafayette?

Pročitajte i ovo Screenshot s Kia-Hrvatska Auto zvan čežnja Tisuće Hrvata nasjele na novu prevaru, nevjerojatno u što su povjerovali: "Učini to sada i sretno!" Slika nije dostupna Renaultov nagradni natječaj 'Twingospođice'

Renault i Twingo pretvaraju tvoje snove u stvarnost! Još danas do 23:59h imaš šanse prijaviti se i sudjelovati u urbanoj društvenoj igri i postati Twingospođica! Sve što ti treba su dvije super prijateljice s kojima ćeš dijeliti avanturu (a njih naravno imaš) i dobra volja!

Na twingospodice.hr ostavi nam svoje podatke, a timove koji idu u avanturu s Twingom i kapetanicama tima objavit ćemo 3. listopada!

Odaberi boju i možda baš ti otputuješ u Pariz!

Bodove ćete skupljati u virtualnom i u stvarnom životu, i to na Twingo izazovima u Zagrebu (4. listopada), te Rijeci (11. listopada). Tim gospođica koji skupi najviše bodova posjetit će romantični Pariz. Twingo je osigurao i džeparac za šoping koji ćete obaviti u Galeries Lafayette. Kome se još danas pruža ovakva šansa? Twingo je mislio baš na sve :)

'Ajmo gospođice, miševe u ruke i obavite prijave. Vanda, Lorena, Anamarija i Korana nestrpljivo vas očekuju! I Pariz također! 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene