Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Španjolska podružnica jedne tvrtke koja proizvodi kosolice objavila je oglas u kojem traži nadzornika automatskih kosilica trave za mjesečnu plaću od 2.000 eura.


On će u jednom parku u Madridu trebati gledati kako rade automatske kosilice te bilježiti svoja opažanja.

Vezani članci Ivan Kovačević (Foto: Facebook/I.K.) Razgovarali smo s mladićem koji želi raditi bez plaće, ali uz sasvim posebnu vrstu naknade Posao iz snova (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Život u svjetskim metropolama, plaćena stanarina i plaća od 3.500 eura! Saznajte uvjete za posao iz snova

>> Obavlja li ovaj čovjek posao iz snova?

U oglasu piše kako traže mlade ljude u dobi između 25 i 35 godina, sposobne gledati travu kako raste dok kosilica radi svoj posao. Kandidat mora biti informatički pismen, mora se znati koristiti internetom i socijalnim mrežama kako bi svoja iskustva mogao dijeliti na Twitteru i Facebooku.

Tvrtka je na svojoj Facebook stranici fanove zamolila da predlože koji madridski park bi trebao biti izabran za promociju njihova posljednjeg proizvoda. Predloženi su Madridski botanički vrt i park Juan Carlos I. 

Za ovaj posao se javilo gotovo 1.000 osoba.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih ureðaja.