Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suludo

Za nepovjerovati: Napravljen aparat koji proizvodi VEGETERIJANSKU VODU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čista vegeterijanska voda. Ne, nije reklamni trik, već se jedna indijska kompanija potrudila pobiti sve mikroorganizme u pitkoj vodi, kako bi postala "čista" za vegeterijance.

Indijska tvrtka koja proizvodi kućanske aparate napravila je korak dalje u promoviranju vegeterijanskog načina života, uvodeći u svoje reklamne kampanje pojam "vegeterijanske vode". Možda zvuči u potpunosti apsurdno, ali ta tvrtka tvrdi da njihov pročistač za vodu Prestige LifeStraw daje samo čistu vegeterijansku vodu, prenosi Oddity Central.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

TTK Prestige napravio je pročistač koji ne radi na električnu energiju, već samo na običnu gravitaciju te koristi naprednu švicarsku ultrafiltrirajuću tehnologiju s više razina čišćenja. Na taj način odstranjuju 99,9999 posto bakterija i 99,99 posto protozonskih cisti, kako bi konačan proizvod bila voda bez organizama sebi.

Što je još više čudesno, jest da LifeStraw može filtrirati spomenute organizme iz vode a da pritom voda ne izgubi svoje osnovne minerale, koje vegeterijanci i žele u vodi.

Ako krenemo od premise da su vegeterijanci protivnici konzumiranja mesa i zbog toga što je to rezultat masovnog pokolja životinja, nije li onda pokolj milijardi mikroorganizama isto tako ubojstvo? Ili se to ne računa, jer mikroskopski organizmi nemaju dušu, oči, ne osjećaju bol i slično? Da ne pričamo o ljudskom organizmu unutar kojeg u simbiozi žive nesagledive brojke mikroorganizama. Bi li se vegeterijanci htjeli rješiti i njih? Nekako to zvuči kao scenarij bez izgleda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene