Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudan hobi

FOTO Kada je vide ostanu u čudu: Žena ili lutka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova 20-godišnjakinja ima jedan cilj - izgledati poput prave pravcate barbike.

Ukrajinu bismo doista mogli nazvati i zemljom živih lutki. Jer nakon, sada već poznatih, Valerije Lukjanove i Anastazije Špagine, nova 'lutkica' je Alina Kovaleskaja.

Pročitajte i ovo Zabrana šljokica Nova direktiva Panika u industriji ljepote: Ostaju bez obožavanog ukrasa, a stižu i druge zabrane Ilustracija Vratite ga Provjerite zalihe i nemojte upotrebljavati! Zbog opasnosti od infekcije povlači se kozmetički proizvod

Dvadesetogodišnja Alina dolazi iz istog grada kao i Valerija i Anastazija - Odesse, a pažnju javnost privukla je pozirajući poput lutkice. Što to znači? Nekoliko slojeva šminke, posebno oko očiju kako bi one izgledale što veće te poza prema kojoj ne možete sa sigurnošću reći radi li se o živoj osobi ili o plastičnoj lutkici.

>> Izgleda li vam kao LUTKA? 'Volim imati velike oči kao likovi iz crtića'

Iako ova 'barbika' kaže da se uvelike razlikuje od ostalih, sebi sličnih, laici će vrlo teško uočiti tu 'veliku razliku'. Spomenimo još i da Alina s gađenjem odbacuje sve optužbe da prilikom objavljivanja svojih fotografija koristi programe za grafičku obradu i virtualno uljepšavanje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene