Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zatvorenika u Švedskoj vlasti su upozorile da nije u redu da se protiv sistema buni, ni manje, ni više, nego konstantnim prdenjem!


Švedski Metro piše kako dotični zatvorenik, sklon 'puštanju plinova', u više navrata namjerno i koncentrirano puštao 'vjetrove', kad bi u blizini bili zatvorski čuvari. 'U zatvorskom sustavu radim još od 1986. godine i nikad nisam doživio situaciju u kojoj bi ovakvo ponašanje dovelo do potrebe za kaznom', istaknuo je Anders Eriksson, iz zatvora Kirseberg u Malmou.

Vezani članci Švedska u vrijeme epidemije Švedska ograničila okupljanja na osam ljudi: "Ne idite u teretane, ne idite u knjižnice, ne pripremajte večere za goste" Koronavirus u Švedskoj, ilustracija Korona divlja i u Švedskoj, uvode se strože mjere. Premijer upozorava: "Zbog stanja s COVID-om moglo bi postati tamno kao u rogu"

I dok bi čovjek pomislio kako se radi o starijem muškarcu, koji se na takav način buni protiv sistema, istina je zapravo daleko od toga. zatvorenik u pitanju ima samo 21 godinu, a njegove bučne namjere neprijatnog mirisa, otkrivene su prije nekoliko tjedana, prilikom kartaške igre s ostalim zatvorenicima. 'Imao sam želučanih problema i nisam htio prdnuti među dečkima pa sam umjesto toga krenuo do prvog čuvara', ispričao je sam 21-godišnji zatvorenik.

Kako je mladić ustrajao u svojim 'mirišljavim' i bučnim prosvjedima, pozvan je na razgovor, gdje mu je izrečen i ukor zbog takvog ponašanja, u želji da ga se spriječi da isto ponovi u budućnosti.