Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Švedska dosjetljivost

'Vjetrovima' protiv sustava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zatvorenika u Švedskoj vlasti su upozorile da nije u redu da se protiv sistema buni, ni manje, ni više, nego konstantnim prdenjem!

Švedski Metro piše kako dotični zatvorenik, sklon 'puštanju plinova', u više navrata namjerno i koncentrirano puštao 'vjetrove', kad bi u blizini bili zatvorski čuvari. 'U zatvorskom sustavu radim još od 1986. godine i nikad nisam doživio situaciju u kojoj bi ovakvo ponašanje dovelo do potrebe za kaznom', istaknuo je Anders Eriksson, iz zatvora Kirseberg u Malmou.

Pročitajte i ovo Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem" Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

I dok bi čovjek pomislio kako se radi o starijem muškarcu, koji se na takav način buni protiv sistema, istina je zapravo daleko od toga. zatvorenik u pitanju ima samo 21 godinu, a njegove bučne namjere neprijatnog mirisa, otkrivene su prije nekoliko tjedana, prilikom kartaške igre s ostalim zatvorenicima. 'Imao sam želučanih problema i nisam htio prdnuti među dečkima pa sam umjesto toga krenuo do prvog čuvara', ispričao je sam 21-godišnji zatvorenik.

Kako je mladić ustrajao u svojim 'mirišljavim' i bučnim prosvjedima, pozvan je na razgovor, gdje mu je izrečen i ukor zbog takvog ponašanja, u želji da ga se spriječi da isto ponovi u budućnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene