Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Atrakcija u zoološkom vrtu

VIDEO: Životinje se pripremaju za Halloween

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noć vještica je dan za koji se Amerikanci veoma pažljivo spremaju, a zoološki vrt u Detroitu ove je godine i svoje stanovnike pripremio za taj dan.

Naime, sve životinje iz zoološkog vrta su za poklon dobile velike bundeve koje su kod njih izazvale veliko zanimanje. 'Neke od životinja jedu bundeve, neke ih guraju, neke stoje na njima, samo ih mirišu ili bježe od njih pa im se vraćaju. Ima i slučajeva kada jedna životinja bundevu čuva od ostalih', komentira reakciju životinja Elizabeth Arbaugh iz zoološkog vrta u Detroitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija prijenos bolesti Zapanjujuće istraživanje razbilo mitove o prijenosu virusa, proučili su 12 milijuna uzoraka Slika nije dostupna Nešto sasvim drugačije Biste li voljeli ovakvu bundevu za Noć vještica?

>> VIDEO: I životinje proslavile Halloween!

Bez obzira na različite reakcije pojedinih života, sve su one zanimljive posjetiteljima koji ovih dana u velikom broju dolaze u zoološki vrt. Oko svih praznika uprava organizira različite programe, ali ovogodišnji program za Halloween je privukao najveću pažnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene