Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Okotila 8 malih psića

VIDEO: Ženka rodila 'carskim rezom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelandski veterinari nisu mogli povjerovati svojim očima kad su kroz otvorenu ranu ženke morskog psa počeli izlaziti mladunci, i to njih osmero.

Čim su čuli kako je došlo do krvavog obračuna između dvoje morskih pasa, veterinari Kelly Tarlton Underwater World akvarija u Aucklandu na Novom Zelandu, pojurili su prema vodenom bazenu u kojem se nalaze dvoje spomenutih morskih pasa. Na njihovo opće čuđenje, iz svježe rane ženke morskog psa počeli su izlaziti mladunci, a ono što još više čudi jest to da veterinari nisu niti znali da je ženka bila trudna.

Pročitajte i ovo Ilustracija apel policije Napadi pasa na ljude u Istri: Nakon incidenta, djevojka pokušala pobjeći policiji, pa progutala paketić droge Ilustracija Obavezna kastracija i socijalizacija "Tragedija u Zadru mogla se izbjeći": Prijatelji životinja traže pravilnik o opasnim psima

'Rana je bila vrlo duboka, a kako je ženka nosila mladunce u sebi, ovo je ispalo kao nekakva verzija carskog reza', rekla je za Reuters Fiona Davies, zaposlenica u akvariju. Mladunci su prebačeni u poseban bazen, dok narastu dovoljno da se mogu brinuti o sebi u divljini. 'Čim se rode prepušteni su ionako sami sebi, jer majka se uopće ne brine o njima', objasnio je Andrew Christie, isto tako zaposlenik u akvariju. Mladunci će u svojem bazenu ostati još oko mjesec i pol dana, prije nego postanu dovoljno veliki da se mogu brinuti sami o sebi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene