Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad hormoni prorade

VIDEO: Ženke gorile 'prožderale' slike mužjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri ženke gorile u londonskom zoološkom vrtu pomamile su se za fotografijom mužjaka gorile u prirodnoj veličini, i to do te mjere da su je rastrgale te na kraju i pojele.

Ženkama Mjukuu (10), Effie (16) i Zaire (34), fotografijom je predstavljen njihov mogući budući udvarač, 12-godišnji Yeboah, koji se trenutno nalazi u francuskom zoološkom vrtu La Boissiere Du Dore. Fotografije Yeboaha očito su prouzročile željenu reakciju, jer su ih ženke doslovce rastrgale te za kraj i pojele, prenosi Associated Press.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Čuvari londonskog zoo-a posjetili su Yeboaha u Francuskoj i zaključili kako bi on mogao savršeno odgovarati tamošnjim ženkama. Tada su i dobili ideju s fotografijama u prirodnoj veličini. Yeboah bi se u London trebao preseliti do kraja godine i preuzeti kontrolu nad tri tamošnje ženke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene