Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su čudom preživjeli prometnu nesreću, na autocesti u Njemačkoj, nizozemski par zaručio se pred okupljenim mnoštvom.


Andre i Katja zaručili su se nakon nesreće u kojoj je njihov automobil s ceste izgurao kamion, piše Bild. Njih su dvoje planirali provesti Božić u Berlinu kamo su putovali iz Haaga. No, na autocesti A2 između Magdeburga i Berlina u njih se zaletio kamion i izgurao ih s ceste. Iako je automobil potpuno uništen, njih dvoje imali su sreće.

Vezani članci Kristina Šalinović Kristina Šalinović zaručila se nakon 6 godina veze: ''Dogodilo se prije nekoliko mjeseci, ali još ne vjerujem!'' Policija/Ilustracija (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Crni dan na hrvatskim prometnicama: Dvije osobe poginule, četvero ozlijeđenih

'Malo je falilo da poginemo', rekao je Andre Claus. Nakon šoka, oboma je bilo jasno da imaju više anđela čuvara. Na snijegu i ledu, Nizozemac je kleknuo pred Katju i zaprosio je. Nakon dvije godine, kako sam kaže, skupio je hrabrost i pitao je pred okupljenim spasiocima i policijom. 'Da, hoću', rekla je Katja.

Snimku kako Andre prosi Katju možete pogledati u priloženom videu.