Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za potrebe snimanja reklame, jedna je kompanija u lift postavila lažni pod koji bi se odjednom 'raspao' i snimala reakcije zaposlenika koji su se vozili u njemu.


Zamislite da ujutro kasnite na posao , brzo izjurite iz stana i uđete u lift kojemu pod počne propadati. Upravo se to dogodilo nekolicini zaposlenika jednog ureda koji su mirno ulazili u lift ne sluteći što će im se dogoditi, piše Daily Mail. Svjetla bi odjednom počela treperiti, liftom bi se prolomio zvuk metala koji se savija, a pod bi pod njihovim nogama jednostavno nestao. Ipak, oni nisu propali, niti se pod raspao.

>> Umrla nakon što je ostala zarobljena između vrata lifta i rešetke punih tjedan dana

Riječ je o jednoj reklami za monitore čiji su se proizvođači imali potrebu pohvaliti kristalno čistom slikom pa su se dosjetili da bi to mogli učiniti tako da pod lifta pretvore u ekran koji bi se jednostavno 'raspao' što bi prepalo zaposlenike jednoga ureda. Reakcije prestravljenih zaposlenika su snimljene i napravljena je reklama koja je vrlo brzo postala internetski hit.

Vezani članci Šteta u voćnjacima od mraza Hladnoća i mraz uništili voćarima berbu, neke županije objavile elementarnu nepogodu: "Bit će jako velika nestašica" Podovi iz pakla Provjerite kolika ste cjepidlaka: Slike iz galerije podijelile su internet, primjećujete li nepravilnosti?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook