Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Približavanje običnom čovjeku

VIDEO: Vrhunski kuhari pripremali hranu u metrou

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neuobičajeni mirisi prevladavali su pariškom podzemnom željeznicom i oduševili mnoge putnike.

Nekoliko vrhunskih francuskih kuhara svoju su hranu pripremali na jednoj stanici podzemne željeznice i hranu dijelili putnicima. 'Osjećao sam se dobro. Uživao sam kuhajući na neuobičajenom mjestu poput metro stanice. Obradovali smo mnoge ljude i pokazali im kako je važno jesti', izjavio je Antoine Westermann, jedan od kuhara koji je kuhao u pariškoj podzemnoj željeznici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stara i oronula Sudarila se dva vlaka podzemne željeznice u New Yorku: Brojni ozlijeđeni Ilustracija Samo za bijelce Sramotni plakati osvanuli u kanadskim gradovima: "Tražite li mjesto gdje se djeca mogu igrati s drugima koji izgledaju kao oni?"

>> VIDEO: U Srbiji se održava natjecanje u kuhanju testisa

>> FOTO: Rus 26 godina gradi vlastiti metro!

Ovaj događaja organizirala je tvrtka koja se brine o podzemnoj željeznici, a ideja je bila da se kuhinja vrhunskih, a često nedostupnih, restorana približi običnom čovjeku. Isto tako, željelo se i putnicima metroa, koji često žure na svoja odredišta, ukazati na potrebu što zdravije prehrane.

Ovakva akcija izazvala je veliko oduševljenje putnika. 'Stvarno me oduševilo ono što sam vidjela kada sam izašla iz podzemne željeznice. Hrana je bila odlična, a bilo bi dobro kada bi ovakvih akcija bilo i više', rekla je jedna od putnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene