Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Neuobičajeni mirisi prevladavali su pariškom podzemnom željeznicom i oduševili mnoge putnike.


Nekoliko vrhunskih francuskih kuhara svoju su hranu pripremali na jednoj stanici podzemne željeznice i hranu dijelili putnicima. 'Osjećao sam se dobro. Uživao sam kuhajući na neuobičajenom mjestu poput metro stanice. Obradovali smo mnoge ljude i pokazali im kako je važno jesti', izjavio je Antoine Westermann, jedan od kuhara koji je kuhao u pariškoj podzemnoj željeznici.

Vezani članci Kuhinjske nezgode Kuhinjske nezgode od kojih boli srce: Jedni su se spotaknuli i prosuli jelo, a drugi su uspjeli spaliti cijeli kuhinju Grozni kuhari Ručak može spraviti baš svatko, ali neki bi se možda trebali držati podalje od kuhinje

>> VIDEO: U Srbiji se održava natjecanje u kuhanju testisa

>> FOTO: Rus 26 godina gradi vlastiti metro!

Ovaj događaja organizirala je tvrtka koja se brine o podzemnoj željeznici, a ideja je bila da se kuhinja vrhunskih, a često nedostupnih, restorana približi običnom čovjeku. Isto tako, željelo se i putnicima metroa, koji često žure na svoja odredišta, ukazati na potrebu što zdravije prehrane.

Ovakva akcija izazvala je veliko oduševljenje putnika. 'Stvarno me oduševilo ono što sam vidjela kada sam izašla iz podzemne željeznice. Hrana je bila odlična, a bilo bi dobro kada bi ovakvih akcija bilo i više', rekla je jedna od putnica.