Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki su skeptični

VIDEO Vojni helikopteri iznad Havaja lovili NLO?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTubeu se pojavila snimka vojnih helikoptera kako kruže oko nepoznatog objekta. Rasprava o identitetu objekta ubrzo se zahuktala...

Milijuni ljudi diljem svijeta koji pobožno prate svaku aktivnost koja bi mogla upućivati na prisustvo posjetitelja iz svemirskih prostranstava, ponovno su došli na svoje.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Zbog videosnimke nasilja Tri maloljetnice i maloljetnik koji su zlostavljali djevojku i sve snimali pušteni na slobodu Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

>> Oku nevidljivi NLO-i uhvaćeni infracrvenom kamerom!

Internetom kruži snimka s Havaja koja prikazuje dva vojna helikoptera kako kruže oko nepoznatog okruglog objekta. Uskoro su se javile brojne teorije. Neki tvrde kako su nas ponovno posjetili stanovnici nekog drugog planeta, dok se drugi drže priče o meteorološkom balonu koji je letio iznad Havaja. No nejasno je zašto bi vojni helikopteri kružili oko običnog meteorološkog balona.

O čemu se radi, procijenite sami iz priložene snimke.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene