Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Voditelj vijesti na jednoj televizijskoj postaji u Sjevernoj Dakoti prve sekunde svoje karijere u emitiranju uživo započeo je psovkama, vjerojatno nesvjestan da je i njegov mikrofon uključen.


A.J. Clemente vijesti je vodio s kolegicom Van Tieu koja je gledatelje prva pozdravila. Tijekom toga, gledatelji su mogli čuti kako Clemente izgovara riječi nimalo primjerene ozbiljnom televizijskom programu ('jeb...', 'sra...'), piše Daily Mail.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Pogledajte što se voditelju dogodilo na kraju vijesti Slika nije dostupna VIDEO Psovke u eteru!

Čula ga je i kolegica Tieu koja je na trenutak zbunjeno zastala, ali nastavila s predstavljanjem kolege publici. Potom je i on pokušao reći nekoliko rečenica o sebi, ali ono što je već bilo izrečeno prije toga nije se moglo ispraviti.

>> Ledeni eksperiment: Pomažu li psovke kad boli?

Direktorica informativnog programa TV postaje Monica Hannan ispričala se gledateljima zbog greške voditelja, a on je na svom Twitteru napisao da emitiranje nije moglo proći lošije. Naposljetku je i suspendiran. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook