Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koja omaška!

VIDEO Vijesti počeo psovkama i priskrbio si titulu najkraće voditeljske karijere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelj vijesti na jednoj televizijskoj postaji u Sjevernoj Dakoti prve sekunde svoje karijere u emitiranju uživo započeo je psovkama, vjerojatno nesvjestan da je i njegov mikrofon uključen.

A.J. Clemente vijesti je vodio s kolegicom Van Tieu koja je gledatelje prva pozdravila. Tijekom toga, gledatelji su mogli čuti kako Clemente izgovara riječi nimalo primjerene ozbiljnom televizijskom programu ('jeb...', 'sra...'), piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Russia Today Preokret nakon Putinove presice: Ruska televizija počinje emitirati u hrvatskom susjedstvu - "Naći ćemo vas, draga" Slika nije dostupna Video: Svađa voditelja i reportera uživo

Čula ga je i kolegica Tieu koja je na trenutak zbunjeno zastala, ali nastavila s predstavljanjem kolege publici. Potom je i on pokušao reći nekoliko rečenica o sebi, ali ono što je već bilo izrečeno prije toga nije se moglo ispraviti.

>> Ledeni eksperiment: Pomažu li psovke kad boli?

Direktorica informativnog programa TV postaje Monica Hannan ispričala se gledateljima zbog greške voditelja, a on je na svom Twitteru napisao da emitiranje nije moglo proći lošije. Naposljetku je i suspendiran. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene