Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

PROVJERENO VEČERAS U 22:20

Ledeni eksperiment: Pomažu li psovke kad boli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odgovor na to pitanje dao je ledeni i bolni eksperiment koji je pripremila ekipa Provjerenog.

Dobrovoljce s Facebook stranice Provjerenog dočekala je zdjela puna leda i vode. Spremno su sjeli, zavrnuli rukave i stavili ruku u ledenu zdjelu. Štoperica je mjerila vrijeme – koliko dugo će izdržati s rukom u ledu, ali u dva pokušaja: prvi u pristojnoj verziji, a drugi uz psovke. Što mislite, kada su duže izdržali?

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Zadarska udruga - 1 Uz pomoć dobrih ljudi Zadarska udruga nakon priče Provjerenog dobila novi dom, ali posla je još mnogo: "To su djeca ovog grada i treba naći rješenje za njih"

Cijeli eksperiment komentirao je i psiholog, koji je s ekipom Provjerenog podijelio rezultate istraživanja sveučilišta u inozemstvu. Što kažu sudionici eksperimenta, a što znanstvenici – pomaže li psovanje kod boli ili je to samo mit, doznajte večeras u Provjerenom u 22:20!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene