Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vilenjaci spremaju poklone

VIDEO: Ured Djeda Mraza radi punom parom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured Djeda Mraza radi punom parom. Na adresu najdražeg djedice svake godine stižu na stotine tisuća pisama.

Vilenjaci marljivo pripremaju poklone, a Djed je snimio poruku sa svojom božićnom željom. Na sjevernom polu u prosincu ima najviše posla. Nakon šalice sobovog mlijeka Djed Mraz putuje u Djedovo selo kako bi se družio s posjetiteljima i provjerio je li sve spremno za svima najdraži Božić.

Pročitajte i ovo HDZ Sve za glasove Neki biraju, a drugi uzimaju sve redom: Od kemijskih i upaljača do sadnica, cekera i karata Slika nije dostupna Dijelili građanima po sto kuna VIDEO: Dva Djed Mraza po Zagrebu dijelila 20.000 kuna

'Vreća je spremna, vilenjaci su odradili odličan posao. Pisma su spremna, vreća s darovima je spremna. Sve je spremno', zadovoljno je zaključio Djed Mraz. Njegov poštanski ured svake godine radi punom parom. Na njegovu adresu stiže nekoliko stotina tisuća pisama iz raznih krajeva svijeta.

>> Djed Mraz će ove godine donositi skromnije poklone

'Djedica je ove godine dobio oko 600 tisuća pisama, to je nevjerojatno', rekao je vilenjak Rita, Djedov poštar. Čak i Djed Mraz ima božićnu želju.'Moja jedna želja ove godine je da pružite ruku prema onima koji trebaju pomoć. Možda je to prijatelj, susjed, rođak ili potpuni neznanac, ako nekom od njih pomognete, siguran sam da ćete ih veoma usrećiti', poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene