Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništila vjenčanicu

VIDEO Umjesto konfeta, baka na mladenku bacila OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom izlaska tek vjenčanog para iz crkve, uzvanici su na njih bacali konfete. Međutim, baka mladoženje zabunila se i umjesto konfetima, mladenku zalila pićem.

Trenutak koji ne želi ni jedna mladenka na vjenčanju dogodio se Britanki Jennifer Nock. Dok su uzvanici na nju i njezinog supruga Darrena bacali konfete, njegova je baka slučajno umjesto čašice u kojoj su se nalazili konfeti, na Jennifer i skupocjenu vjenčanicu bacila onu punu alkoholnog pića, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dobio sam što sam zaslužio' Mladoženja zatekao kuma s mladenkom i pretukao ga Slika nije dostupna Urnebesna snimka Mladoženju s vjenčanja oteo ljubavnik!

>> Na vjenčanje zakasnio 7 sati, mladenka se udala za drugoga!

Mrlja na vjenčanici oneraspoložila je mladenku te je baki koja joj se pokušala ispričati, okrenula leđa. Nespretnoj baki bilo je toliko žao što je slučajno zamijenila dvije čašice da se rasplakala. Ubrzo su okupljeni pokazali razumijevanje prema njoj i ponudili joj rame za plakanje.

Kasnije je s bakom razgovarala i sama mladenka. 'Srećom, moja žena je bila jako cool i taj nam je događaj jako smiješan. Baka se još uvijek mršti kad se prisjećamo ove priče', napisao je Darren ispod videa koji je objavio na internetu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene