Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prilikom vožnje obitelji Morlock u američkoj saveznoj državi Utah, olujno nevrijeme dovelo je do udara munje u automobil. Cijeli incident zabilježili su i video kamerom


Taylor, Denham i Tanner Morlock su se za vrijeme velike kiše vozili automobilom kada je u jednom trenutku u njih udarila munja. 'Dok smo se vozili iz zafrkancije sam poželio da auto udari munja, jer smo bili u jakoj oluji', rekao je Taylor. Nakon što je Taylor zaželio svoju želju, za gotovo nekoliko sekundi auto obitelji Morlock pogodila je munja, javlja KSL. Munja je pogodila antenu za radio.

>>Veliki broj vozača NEMA POJMA što znače oznake na kontrolnoj ploči!

Vezani članci Slika nije dostupna Direktor BMW-a onesvijestio se usred konferencije za medije Slika nije dostupna Zagreb: Na jednom od najprometnijih križanja zapalio se automobil u vožnji - 'Čula se eksplozija'

'Bilo je vruće, strašno i jako bučno', komentirao je Denham.
Elektronika u automobilu se isključila, probušile su se i tri gume, a obitelj Morlock je bila zatočena na kiši sve dok nije naišao drugi automobil i pozvao pomoć.

Taylor, Denham i Tanner su nakon svega rekli kako je to iskustvo bilo uzbudljivo ali da ga više nikada ne žele ponoviti. Kako je izgledao udar pogledajte u videu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook