Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svijetli i jede kukce

VIDEO: U Roswellu pronađen izvanzemaljski kaktus?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako mali zeleni nisu nikakva novosti za Roswell u Novom Meksiku, sada lokalni botaničar tvrdi kako je pronašao zeleni kaktus koji nije s ovoga svijeta.

David Salman bio je u potrazi za sjemenjem u blizini Roswella kada je u ostacima najvjerojatnije vulkanskog kratera uočio neobičnu biljku. Salman, botaničar s tridesetogodišnjim iskustvom, sa sobom je uzeo uzorke kaktusa kojeg dosad nitko nije identificirao, no proces je još u tijeku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Adekvatna 'nagrada' Slovenija: Kučan dobio "kaktus" za seksistički komentar novinarki Slika nije dostupna I to je moguće Misterij star 67 godina sad je još dodatno zakompliciran!

>> Procurio dosje o NLO-u na 2.000 stranica

Uvjeren je kako se radi o biljci izvanzemaljskog podrijetla te poziva sve kolege, koji su možda nabasali na nešto slično, da mu se jave. 'Moguće je da je komet koji je pao na zemlju blizu Roswella 1947. godine možda u atmosferi razbio i komadi istoga su možda završili u Južnoj Americi ili Africi', tvrdi Salman. Uistinu neuobičajeni kaktus jede kukce, svijetli u mraku, a dobio je i ime - Ariocarpus.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene