Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mali zeleni nisu nikakva novosti za Roswell u Novom Meksiku, sada lokalni botaničar tvrdi kako je pronašao zeleni kaktus koji nije s ovoga svijeta.


David Salman bio je u potrazi za sjemenjem u blizini Roswella kada je u ostacima najvjerojatnije vulkanskog kratera uočio neobičnu biljku. Salman, botaničar s tridesetogodišnjim iskustvom, sa sobom je uzeo uzorke kaktusa kojeg dosad nitko nije identificirao, no proces je još u tijeku.

Vezani članci Slika nije dostupna OVO JE NOVA HRVATSKA ATRAKCIJA Turisti su nestrpljivi, sami su pronašli put Slika nije dostupna MISTERIJ STAR 69 GODINA 'Nisu bili ni izvanzemaljci, ni ljudi. Bili su to pokusni kunići'

>> Procurio dosje o NLO-u na 2.000 stranica

Uvjeren je kako se radi o biljci izvanzemaljskog podrijetla te poziva sve kolege, koji su možda nabasali na nešto slično, da mu se jave. 'Moguće je da je komet koji je pao na zemlju blizu Roswella 1947. godine možda u atmosferi razbio i komadi istoga su možda završili u Južnoj Americi ili Africi', tvrdi Salman. Uistinu neuobičajeni kaktus jede kukce, svijetli u mraku, a dobio je i ime - Ariocarpus.