Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi svjetski rekord

U 60 sekundi na jeziku ugasio 70 cigareta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Richie Magic, 55-godišnji mađioničar iz New Yorka, ponovno je opravdao nadimak 'ljudska pepeljara'. Kako bi djeci pokazao štetnost pušenja Richie je postavio i novi svjetski rekord - u 60 sekundi na jeziku je ugasio čak 70 cigareta.

Dok je u usta gurao po pet upaljenih cigareta odjednom Richie se borio kako doći do zraka. Prožvakao bi ih i potom kamadiće ispljunuo, pa ponovio 'postupak'.

Pročitajte i ovo Ilustracija od 3. travnja Novi val poskupljenja cigareta: Pogledajte nove cijene Cigarete Od srijede Poskupljuju cigarete: Ovo su nove cijene

U parku Washington Square okupila se prilična gomila kako bi gledala spektakl. Neki su navijali i pomagali mu pripaliti cigarete, a neki su ga promatrali s gađenjem, posebice stoga što je u New Yorku zabranjeno pušiti u parkovima, plažama i ostalim javnim mjestima.

'Pušenje je užasna i odvratna navika. Poruka djeci mi je važnija i od mojeg zdravlja', kazao je Richie nakon što je ugasio sve cigarete i pokazao svoj crn jezik pun mjehurića. 'Osjeća je užasan, jezik mi je potpuno utrnuo, a vrh me užasno boli'.

Njegovoj supruzi Barbari nije baš ugodno gledati što to radi njezin suprug. 'Nervozna sam i bojim se, najviše zbog zdravlja', kazala je 50-godišnjakinja koja je s Richiejem u braku punih 25 godina. 'Pomalo mi se i gadi, ali poruka koju šalje je toga vrijedna'.

Richie je inače i sam pušač, a te se navike uspio riješiti samo jednom 2009. i to tek na nekoliko mjeseci. 'Činjenica je da sam ovisnik i to što mi je sestra bila teško ovisna bio mi je samo izgovor da ponovno počnm pušiti', priznao je Richie koji je prije nego je postao mađioničar bio zatvorski čuvar. Na prijašnjem je poslu, kaže, upoznao i mnoge zvijezde poput Jamesa Browna i Acea Frehleyja

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene