Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastu brzo

VIDEO: Lavići oduševili japansku javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karl, Mimee i Neymee, tri su lavića rođena u japanskom zoološkom vrtu Kamine prošloga mjeseca u i odmah su postali ljubimci javnosti.

Svaka od životinje teži tek šest kilograma, a rastu veoma brzo, zahvaljujući i dobroj brizi čuvara. ‘Tako brzo rastu. Nadamo se da će posjetitelji doći vidjeti dok su još ovako mali i slatki. Za sada se nadamo da će biti najbolji u ulozi koju imaju: zvijezde zoološkog vrta’, rekao je Nobutaka Namae, direktor zoološkog vrta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ovo će pamtiti VIDEO Lav se prišuljao djevojčici i... Slika nije dostupna Penjala se po zgradi Odbjeglu čimpanzu hvatalo 70 policajaca

Ovo je prvi puta da je lavić rođen u ovom zoološkom vrtu. Prvi su se put u javnosti pojavili 22. studenog, a posjetitelji su bili veoma oduševljeni. ‘Stvarno su preslatki. Nemamo šansu vidjeti ih tako često i zaista su rijetki’, rekao je 10-godišnji posjetitelj Maru Kobayashi, a s njim se složila i dvogodišnja Hikari Sekiya. 64-godišnji Takeo Arakawa rekao je kako je u zoološki vrt došao upravo zbog njih i to kako bi ih fotografirao za privatnu kolekciju.

Malene laviće možete pogledati u priloženom videu.

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene