Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izazivanje sudbine

VIDEO 'Superman' u francuskim Alpama: Letio metar iznad tla!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tim takozvanih "base" skakača u "wingsuit" odijelima, napravio je vrlo opasan prelet kroz jednu plitku guduru u francuskom Chamonixu.

Brian Drake je ekstremni sportaš i ovisnik o adrenalinu, koji je u takozvanom "wingsuit" odijelu proletio kroz "Couloir l'Ensa" u francuskom Chamonixu. Radi se o plitkoj guduri koja se pruža duž planinske padine. Drakeu je to pošlo za rukom, a letio je svega metar iznad tla.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

Osim Drakea, čiji let možete vidjeti u priloženom videu, istom gudurom su proletjeli i njegovi kolege Ellen Brennan i Ludovic Woerth, prenosi Daily Mail.

VIDEO Trenutak u kojem je SVE pošlo po krivu

Ista dionica inače je veliki izazov i za sve ekstremne skijaše.

Ove godine poginula su tri base skakača, uključujući i Marka Suttona, koji je stekao posebnu pozornost medija tijekom ceremonije otvaranja ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, gdje je padobranom skočio na travljak stadiona obučen kao James Bond.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene