Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tim takozvanih "base" skakača u "wingsuit" odijelima, napravio je vrlo opasan prelet kroz jednu plitku guduru u francuskom Chamonixu.


Brian Drake je ekstremni sportaš i ovisnik o adrenalinu, koji je u takozvanom "wingsuit" odijelu proletio kroz "Couloir l'Ensa" u francuskom Chamonixu. Radi se o plitkoj guduri koja se pruža duž planinske padine. Drakeu je to pošlo za rukom, a letio je svega metar iznad tla.

Vezani članci Slika nije dostupna Francuska se oprostila od bivšeg predsjednika Jacquesa Chiraca Seks (Foto: Guliver/Thinkstock) Tvrtka mora platiti odštetu jer je radnik umro tijekom seksa na poslovnom putu: "To je potreba isto kao i hrana..."

Osim Drakea, čiji let možete vidjeti u priloženom videu, istom gudurom su proletjeli i njegovi kolege Ellen Brennan i Ludovic Woerth, prenosi Daily Mail.

VIDEO Trenutak u kojem je SVE pošlo po krivu

Ista dionica inače je veliki izazov i za sve ekstremne skijaše.

Ove godine poginula su tri base skakača, uključujući i Marka Suttona, koji je stekao posebnu pozornost medija tijekom ceremonije otvaranja ljetnih Olimpijskih igara u Londonu, gdje je padobranom skočio na travljak stadiona obučen kao James Bond.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook